У Лисичанську відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України

Сьогодні, 23 серпня, біля меморіального комплексу «Пам’ять» відбулись урочистий мітинг та урочиста церемонія підняття Державного Прапора України.

В заході взяли участь керівництво міста на чолі з міським головою Сергієм Шиліним, співробітники органів місцевого самоврядування та органів державної влади, представники депутатського корпусу, закладів освіти, культури та охорони здоров’я, громадськість, молодь та мешканці міста.

«Напередодні Дня незалежності, ми піднімаємо Державний Прапор України як данину багаторічної історії формування української державності та втілення національної єдності й традицій народу, честі й гідності», — зазначив міський голова у своєму виступі. Сергій Іванович закликав виховувати у дітей і онуків повагу до державних символів і любов до Батьківщини та підкреслив, що ми будемо будувати дорогу до потужної, успішної, квітучої держави — України, про яку молоде покоління буде говорити з гордістю і почуттям патріотизму.

Також Сергій Шилін від імені Лисичанської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто привітав лисичан з Днем Державного Прапора України, 27-ю річницею незалежності України та побажав усім миру, міцного здоров’я, сімейного добробуту та впевненості у завтрашньому дні.

До привітань приєднався військовий комісар Лисичанського міського військового комісаріату Андрій Винник.

Право урочистого підняття Державного Прапора України було надано міському голові Сергію Шиліну і військовому комісару Лисичанського міського військового комісаріату Андрію Виннику.