У міському центрі зайнятості шанували підприємців міста

Сьогодні, 29 серпня, перший заступник міського голови Андрій Шальнєв взяв участь у заході до Дня підприємця, що відбувся у Лисичанському міському центрі зайнятості.

Також у заході взяли участь заступник директора Луганського обласного центру зайнятості Олена Шуліка, координатор Програми розвитку ООН у Луганській області Володимир Іщенко, заступник начальника управління економіки Лисичанської міської ради Василь Литвинюк, підприємці малого та середнього бізнесу міста. Присутні оглянули центр розвитку підприємництва «Студію Бізне$тарт» та фото-виставку, відвідали конференцію «Підтримка розвитку підприємництва в регіоні, як одне з перспективних направлень роботи служби зайнятості у створенні нових робочих місць», а також засідання «круглого столу» «Взаємодія служби зайнятості, міської влади, громадських організацій, міжнародних донорських організацій з метою орієнтації на самозайнятість та підприємницьку діяльність».

Під час конференції Андрій Шальнєв привітав присутніх з наступаючим Днем підприємця та побажав втілення в життя нових ідей та проектів, мудрості у справах та процвітання бізнесу, а також стабільності, добра й благополуччя.

«Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет завжди відкриті до діалогу та плідної співпраці», — підсумував Андрій Леонідович.

Про результати роботи «Студії Бізне$тарт», відкритої у 2017 році для організації і координування клієнтів центру зайнятості щодо існуючих грантових конкурсів для розвитку бізнесу, доповіла провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Ольга Сахно. У свою чергу клієнти Студії поділились своїми успіхами, досвідом щодо отримання одноразової допомоги для відкриття власної справи, створенням нових робочих місць тощо.

Під час заходу координатор програми розвитку ООН по Луганській області Володимир Іщенко та представники грантових програм від Норвезької Ради у справах біженців презентували нові програми.

Активні клієнти Студії та активні роботодавці з нагоди Дня підприємця були нагороджені Грамотами Лисичанського міського центру зайнятості.