Шана й вдячність вам – працівники освіти!

Вчора, 3 жовтня, напередодні професійного свята — Дня працівників освіти, у Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю (ЦВРШМ) відбувся святковий захід.

Керівників закладів освіти, вихователів дитячих садків, вчителів, викладачів коледжів і професійних ліцеїв міста, керівників гуртків та ветеранів педагогічної праці урочистими композиціями зустрічав народний інструментальний ансамбль «Сувенір» під керівництвом Олександра Могильникова, майстри ужитково-декоративного мистецтва на честь свята підготували виставку своїх робіт, а учні Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1 — виставку малюнків.

На свято, з привітаннями та подарунками, завітали керівництво міста на чолі з міським головою Сергієм Шиліним, депутати міської ради, заступник начальника відділу освіти Світлана Нєстєрова, керівник Лисичанського методичного центру освіти Євгенія Карпова, голова Лисичанського міського комітету профспілки працівників освіти Микола Соснін.

Міський голова Сергій Шилін привітав освітян із професійним святом та побажав міцного здоров’я і щастя, сімейного добробуту та підтримки близьких, професійного зростання та визнання, творчого натхнення та успіху, розумних та вдячних учнів.

Від імені Лисичанської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто Сергій Іванович висловив щиру вдячність за любов до дітей, за професійність, великий талант і покликання сіяти знання та вручив Почесні Грамоти виконавчого комітету Лисичанської міської ради директору школи № 4 Андрію Живазі, вчителю історії школи № 6 Анеті Висоцькій, вчителю початкових класів школи № 2 Любові Козаченко, вихователю дитячого садочка № 6 «Чайка» Ірині Шитиковій, а також завідувачу геологорозвідувального відділення Дмитру Болотських та викладачу Марині Бездєнєжних Лисичанського державного гірничо-індустріального коледжу; заступнику директора з навчально-виробничої роботи Аллі Терновській та викладачу Ользі Панькіній Лисичанського професійного торгово-кулінарного ліцею; директору Максиму Бунегіну та викладачу Інні Король Вищого професійного училища № 94; викладачам Лисичанського медичного коледжу Тетяні Абрамовій та Олексію Безштаньку, Лисичанського нафтохімічного технікуму Оксані Кушніренко та Тетяні Петренко; майстрам виробничого навчання Привільського професійного ліцею Оксані Гурі та Тетяні Редіній.

Також Подяками Лисичанської міської ради було нагороджено заступників директора з навчально-виховної роботи школи № 9 Валентину Долгорукову та школи № 13 Галину Денисенко, вчителя французької мови Лисичанської багатопрофільної гімназії Людмилу Черних, вчителя хімії школи № 5 Тетяну Колесник, вчителя фізики НВК «Гарант» Людмилу Чумак, вчителя початкових класів школи № 8 Галину Желтову, бібліотекаря Лисичанського методичного центру освіти Тетяну Лисицьку, завідувача бібліотеки Лисичанського багатопрофільного ліцею Євгенію Рибіну та керівника гуртка ЦВРШМ Тетяну Біценєву.

Заступник начальника відділу освіти Лисичанської міської ради Світлана Нєстєрова приєдналась до привітань та зазначила, що професію педагога обирають серцем і залишаються вірними їй усе життя. «Педагогічна праця особлива. Саме ви — освітяни, доторкаєтесь своїм словом, своїми діями до душ та розуму молодого покоління. Віддаючи свої знання дітям, ви вкладаєте в них частку своєї душі й серця. Вони ростуть, стають гідним поколінням громадян України, але завжди пам’ятають та цінують вас», — зазначила Світлана Олексіївна та вручила Грамоти відділу освіти Лисичанської міської ради освітянам міста.

Окрім того, Світлана Олексіївна вручила Почесні грамоти Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації вчителю географії школи № 30 Ірині Хмелєвській, Подяки комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України головному спеціалісту відділу освіти Людмилі Бондаренко та вчителям фізичної культури школи № 4 Антону Ажипі та Валерію Волошину, НВК «Гарант» — Денису Боговому.

Слід зазначити, що за високий рівень підготовки до нового навчального року 21 заклад освіти міста було відзначено Грамотами відділу освіти Лисичанської міської ради.

Педагоги нашого міста не тільки пропагують здоровий спосіб життя, але й самі є прикладом для учнів. Це вони довели, виборовши І місце в змаганнях ХІ Обласної спартакіади працівників освіти і науки Луганської області. Голова Лисичанського міського комітету профспілки працівників освіти Микола Соснін привітав команду та побажав успіху й подальших перемог. Також Микола Васильович вручив колективам — переможцям міського етапу спартакіади у різних видах спорту Грамоти та цінні подарунки.

Особливі слова вдячності лунали на адресу ветеранів педагогічної праці, які не тільки внесли величезний внесок у справу виховання і освіти кількох поколінь юних лисичан, а й передали свій безцінний досвід і знання нинішнім вчителям.

Протягом всього заходу зі сцени звучали добрі побажання, музичні і танцювальні привітання у виконанні колективів художньої самодіяльності та вихованців шкіл мистецтв міста, які викликали цілий шквал емоцій та бурхливі оплески у присутніх.

Фото у фотогалереї (48 шт.)