Свято-привітання «Соборна мати Україна - одна для всіх, як оберіг»

У кожної країни є дати, які виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення і майбутнє. В зимовому чарівному убранстві кохана Україна сьогодні святкує ювілей — 100 річчя Соборності. Збулася її мрія!

Окрасою цьогорічного свята, що відбулось сьогодні, 22 січня, в ЦПРШМ — став святковий концерт. Всі запрошені могли насолодитися українськими патріотичними та сучасними піснями, запальними танцями дитячих творчих колективів Центру.

Зі святом національної Єдності та Злуки, з великим натхненням, піднесенням вихованці ЦПРШМ вітали школярів міста та гостей.

Зі сцени звучали побажання миру та злагоди, єдності у діях заради добробуту та розвитку соборної неподільної нашої країни.

Значимість дитячого свята стала особливо відчутна під Гімн України. Усі глядачі приєдналися до флешмобу та створили «жовто-блакитний прапор» з власноруч виготовленими серцями.

Не обійшлось і без здобутків, досягнень, якими квітчаємо нашу Україну та прославляємо її. Найдостойніших юних лисичан, переможців обласних, всеукраїнських конкурсів, акцій нагороджено почесними грамотами і сертифікатами.

Глядачі тепло вітали учасників та переможців, чим створили справді святкову та піднесену атмосферу.

За матеріалами Центру позашкільної роботи зі школами та молоддю