До міського голови Сергія Шиліна завітали школярі

Сьогодні, 2 квітня, до міського голови Сергія Шиліна завітала група учнів з Лисичанської спеціалізованої школи (ЛСШ) І-ІІІ ступенів № 8 на чолі з вчителем української мови та літератури Вірою Усцовою.

Приводом для зустрічі стала подорож школярів на Тернопільщину, де, окрім багатьох цікавих міст, учні відвідали обласну державну адміністрацію та передали подяки міського голови Лисичанська за співпрацю для голів Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука та облдержадміністрації Степана Барни.

Окрім подяк та привітань, школярі з усмішками на обличчі розповідали про свою цікаву подорож, де вони духовно збагатилися, познайомилися із новими друзями та отримали лише позитивні емоції. З 25 по 27 березня вони разом з вчителем Вірю Усцовою подорожували Зарваницєю, відвідали всі святині Марійського духовного центру і зустрілися з вихованками колегіуму для дівчат «Знамення», де почули розповідь про об’явлення чудотворних ікон та історію Зарваниці й побували в унікальному комплексі споруд «Українському Єрусалимі». В часи зустрічі усі разом роздумували над темою «Покликання», а на завершення переглянули повчальний фільм.

Крім цього, зустрілися із вихованцями Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою підготовкою, що у Збаражі, та своїми ровесниками з Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19, з якою ЛСШ І-ІІІ ступенів № 8 підтримує дружні зв’язки.

Усі розповіді учнів супроводжувалися відеопрезентацією світлин, що були зроблені під час подорожі. Усміхнені, з безліччю спогадів та цікавих історій діти хотіли розповісти якомога більше, поділитися своїми емоціями та враженнями.

На завершення зустрічі, школярі вручили Сергію Шиліну сувеніри та книги, привезені з подорожі, та свою чергу отримали подарунки від міського голови.