У Лисичанську виступив Академічний ансамбль пісні і танцю України Державної прикордонної служби України

Сьогодні, 13 травня, у Лисичанську виступив Академічний ансамбль пісні і танцю України Державної прикордонної служби України. Свято танцю та пісні зібрало повний зал Центру позашкільної роботи зі школярами та молоддю.

На заході були присутні керівництво міста на чолі з міським головою Сергієм Шиліним, прикордонники Лисичанського прикордонного загону Донецько-Луганського регіонального управління Державної прикордонної служби України, школярі та педагоги, громадськість.

Сучасний потужний творчий колектив ансамблю у складі балетної групи та значної групи артистів-вокалістів підготували приголомшливу концертну програму. На заході лунали пісні та танці присвячені Дню прикордонника, Дню перемоги, жартівливі танцювальні композиції, безліч хореографічних постановок та вокальних номерів з високим рівнем майстерності.

Глядачі не на хвилину не полишали уваги артистів, гучно зустрічали та проводжали оплесками кожен номер, а також дарували квіти як знак поваги до творчості.

У фіналі заходу міський голова Сергій Шилін подякував артистам за чудовий вступ та зазначив, що талант та майстерність виконавців вражає та надихає. На згадку про наше місто Сергій Іванович подарував прапор Лисичанська та запросив виступити ансамбль на площі Перемоги з нагоди визволення міста від незаконних збройних формувань у липні.

Фото у фотогалереї (23 шт.)