Місто Лисичанськ - «Кращий організатор спортивно-масової роботи серед міст Луганської області за підсумками 2018 року»

Сьогодні, 17 травня в місті Сєвєродонецьк, в приміщенні Луганського обласного драматичного театру пройшли урочистості з нагоди підведення обласних підсумків спортивної роботи за 2018 рік.

На заході наше місто представили заступник міського голови Ігор Ганьшин, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт, директор міської ДЮСШ Дмитро Ладік, тренери, спортсмени та ветерани спорту.

За підсумками минулорічної спортивної роботи місто Лисичанськ було відзначено переможцем у номінації «Кращий організатор спортивно-масової роботи серед міст Луганської області».

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Ніна Нецвєт отримала нагороду «Найкращий державний службовець в галузі спорту».

Окрім того, тренера-викладача з боротьби самбо Лисичанської ДЮСШ Михайла Тростянського нагороджено Почесною грамотою Луганської ОДА, а тренера-викладача Лисичанської ДЮСШ, голову обласної федерації Айкідо Михайла Глобу — Грамотою Управління молоді та спорту ЛОДА.

Заступник міського голови Ігор Ганьшин зі сцени подякував за значну нагороду та зазначив, що найбільша заслуга в подібних відзнаках це наполеглива праця всього колективу спортивних тренерів, що працюють у нашому місті, люблять свою роботу та виховують нове покоління спортсменів.

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніна Нецвєт висловила подяку керівництву ЛОДА та управлінню молоді та спорту ЛОДА за нагороди та зауважила, що спортивний колектив Лисичанська з радістю буде працювати ще завзятіше та підкорювати нові спортивні вершини.

Підіймали святковий настрій всім глядачам запальні виступи вихованців Лисичанської міської ДЮСШ: чудовий акробатичний рок-н-рол та показові номери з Айкідо.

Фото у фотогалереї (19 шт.)