У Лисичанську вшанували обдарованих дітей та педагогів, що працюють з ними

За доброю традицією, багато років поспіль, найкращі учні та їх наставники — педагоги отримують Грамоти та заохочувальні грошові премії від Лисичанської міської ради.

Так і сьогодні, 29 травня, в Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю відбулась щорічна урочиста церемонія нагородження обдарованих дітей та педагогів, що працюють з ними. Адже протягом 2018-2019 навчального року вони гідно представляли наше місто і здобували перемоги на Всеукраїнських учнівських олімпіадах, інтелектуальних турнірах та творчих конкурсах, наполегливо досліджували важливі наукові проблеми в Малій академії наук України, дивували своїми досягненнями. За результатами цього навчального року 56 школярів та 41 педагог своєю працею та перемогами принесли місту Лисичанськ ІІ місце в області.

Привітати обдарованих учнів та їх наставників завітали міський голова Сергій Шилін та його заступник Ігор Ганьшин, секретар міської ради Едуард Щеглаков, начальник відділу освіти Тетяна Худоба та її заступник Світлана Нєстєрова, завідувач методичним центром Євгенія Карпова, батьки та друзі.

Міський голова Сергій Шилін поздоровив школярів із закінченням навчального року та щиро подякував їм за наполегливість у навчанні, гідний захист нашого міста, демонстрацію інтелектуальних здібностей, талановитість і індивідуальність, а викладачів — за сумлінність, професійність та творчість. Очільник міста закликав молодь не зупинятися на досягнутому та продовжувати своєю наполегливою працею прославляти рідне місто.

До привітань приєдналась начальник відділу освіти Тетяна Худоба, яка зазначила наступне: «З кожним роком ми відзначаємо все більше вчителів та учнів-переможців саме в галузі знань. Ці перемоги — це плідна праця вчителів, дітей та їх батьків. Але саме вчитель — це та людина, це та посада, це та особистість, це той спосіб життя — який дає змогу дітям розвиватись. А наші школярі та випускники всіляко підтримують ініціативу вчителів».

В свою чергу, вчитель Лисичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Анастасія Губанова та учень 9 класу Лисичанської багатопрофільної гімназії Антон Бондаренко подякували за підтримку та гарне свято.

Подарунком для всіх присутніх стали вокальні та хореографічні номери від вихованців гуртків Центру позашкільної роботи зі школярами та молоддю.

Зазначимо, що напередодні щорічного міського свята за вагомий особистий внесок у розвиток обдарованої учнівської молоді Міністерство освіти і науки України, Національний центр «Мала Академія Наук України» нагородило Грамотами директора Лисичанського багатопрофільного ліцею Наталію Бутенко та її заступника Ольгу Дунаєву.

Фото у фотогалереї (69 шт.)