Представники міської ради взяли участь у розширеному засіданні президії Лисичанської міської організації ветеранів України

Сьогодні, 22 серпня, в міському краєзнавчому музеї заступник міського голови Ігор Ганьшин, начальники відділу культури та освіти Людмила Ткаченко та Тетяна Худоба взяли участь у розширеному засіданні президії Лисичанської міської організації ветеранів України.

Ветеранські активісти на чолі з головою міської організації ветеранів Юрієм Положенцевим зібралися обговорити та узгодити з керівництвом міста питання участі ветеранів у майбутньому святі Дня міста, підготовку до святкування 75-річчя визволення України від нацистських загарбників та Дня Перемоги у 2020 році, а також розглянути нагальні питання.

На початку зустрічі Юрій Павлович висловив велику вдячність структурним підрозділам міської ради за допомогу організації ветеранів та вручив пам’ятні медалі «75 років визволення Лисичанська від фашистських загарбників» Людмилі Ткаченко та Тетяні Худобі. Також очільник ветеранської організації міста відзначив працівників краєзнавчого музею, що завжди з радістю приймають всі заходи та подарував для фонду музею дві нові книги.

Заступник голови міської організації ветеранів Любов Утенкова розповіла про участь ветеранів у заходах до Дня міста, а заступник міського голови Ігор Ганьшин нагадав присутнім про заходи, що пройдуть у нашому місті до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності та запросив до участі у них.

Окрім того, Ігор Іванович відповів на всі питання присутніх, тематика яких стосувалася водопостачання у місті, проблеми з каналізаційним колектором у Новодружеську, збереження Бельгійської спадщини та оновлення зупинок громадського транспорту.

На завершення голова первинної організації ветеранів мікрорайону содового заводу Михайло Петрович Царинник подякував міській раді, її виконавчим органам за підтримку ветеранів та побажав миру та злагоди.