10 вересня припинено електропостачання на об’єкти ЛКСП «Лисичанськводоканал»

Лисичанська міська рада повідомляє про відключення 10 вересня 2019 року від постачання електроенергії об'єктів ЛКСП «Лисичанськводоканал»: ВНС «Білогорівська», ВНС «Сумісна», ВНС «ГТВ», ВНС «Привільнянська», ВНС «Малорязанцево» ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання», що призвело до неможливості здійснення водопостачання у містах Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля.

З 10 вересня без водопостачання залишилось понад 100 тисяч мешканців міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля, 35 учбових та 25 медичних закладів.

Наразі керівництвом міста та адміністрацією ЛКСП «Лисичанськводоканал» докладається максимум зусиль для відновлення електропостачання на виробничі об'єкти підприємства.

Для оперативного вирішення питання забезпечення питною водою об'єктів соціальної сфери та населення ЛКСП «Лисичанськводоканал» разом з ГУ ДСНС у Луганській області розроблено графік підвозу питної та технічної води.

11 вересня 2019 року затверджений наступний графік підвозу води для населення:

 

 

 

 

 

 

 

 

Переконливо просимо всіх споживачів ЛКСП «Лисичанськводоканал» погасити заборгованість, у разі наявності, за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення.

Управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі житлово-комунального господарства