Шановні бібліотекарі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

У всі часи бібліотека була джерелом отримання різноманітних знань, накопичених людством. Книга і сьогодні залишається джерелом інформації, а бібліотекар — хранителем і двигуном людської культури.

Сучасні бібліотеки — справжні центри інтелектуального та духовного життя, одні з самих затребуваних установ культури. Здійснюючи свою просвітницьку місію, вони здатні зіграти найважливішу роль в розвитку освіти, науки і культури, завжди залишаючись гарантом цивілізованості суспільства.

Сьогодні бібліотеки міста Лисичанська знаходять і впроваджують нові форми спілкування з читачами, беруть участь у створенні сучасного інформаційного простору, а бібліотекарі — стають незамінними помічниками в оперативному і якісному забезпеченні інформацією.

Бажаємо Вам нових ініціатив, цікавих перспективних проектів при виконанні свого професійного обов’язку. Нехай ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашого міста. Нехай ваша праця — праця хранителів людської мудрості — завжди користується заслуженою повагою в суспільстві і знаходить гідний відгук у людських серцях! Міцного вам здоров’я, щастя, благополуччя, оптимізму, нових творчих здобутків та вдячних читачів!

Міський голова Сергій Шилін,

Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет