Шановні абоненти ЛКСП "Лисичанськводоканал"

Останнім часом в соціальних мережах опубліковується інформація із закликом не сплачувати кошти за отримані послуги з водопостачання та водовідведення на розрахунковий рахунок ПП «Партнер КП». Також з’являється інформація з закликом здійснювати платежі на невідомі рахунки. Звертаємо загальну увагу на те, що це є неправдива інформація.

Окремі політичні сили для особистих інтересів та амбіцій намагаються зупинити роботу Лисичанськводоканалу, закликають населення не платити кошти за водопостачання або платити на невідомі рахунки тим самим доводять підприємство до банкрутства. Їх не цікавить місто та його населення. За для політичної боротьби вони готові як і раніше вбивати підприємство.

Шановні абоненти, просимо Вас брати до уваги інформацію лише з офіційних сайтів ЛКСП «Лисичанськводоканал» та Лисичанської міської ради. Просимо здійснювати оплату за послуги з водопостачання та водовідведення на розрахунковий рахунок ПП «Партнер КП» №UA873046650000026002300356268, код ЄДРПОУ 43571718 МФО304665 ТВБВ № 10012\087 філії — Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк».

Доводимо до загального відома, що усі платежі будуть враховані та відображатимуться на ваших особових рахунках.

Також звертаємо Вашу увагу на те, що кожен абонент може здійснити оплату в касі абонентського відділу ЛКСП «Лисичанськводоканал» за адресою: вул. В.Сосюри 168, місто Лисичанськ та на сайті: abonentinfo.com. та може переконатися, що сплачені ним кошти були списані з його особистого рахунку, здійснивши звірку в абонентському відділі або за телефоном ЛК СП «Лисичанськводоканал».

Адміністрація ЛКСП «Лисичанськводоканал»