Шановні мешканці міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля!

Прийміть щирі вітання із 75-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

9 травня — особливий день, який завжди буде уособленням миру, непохитної стійкості та великої сили духу нашого народу.

З глибокою повагою та шаною згадуємо тих, хто виборов свободу у запеклій боротьбі з фашистськими загарбниками, хто мужньо та хоробро відстоював свою Батьківщину на полі бою, хто невпинно працював заради перемоги в тилу. Своїм непохитним прагненням до волі мужні та сміливі герої показали приклад справжнього патріотизму і самовідданої любові до своєї рідної землі.

Бажання миру коштувало нашому народу мільйонів людських життів. Вічна слава тим, хто загинув смертю хоробрих на фронтах, у партизанських загонах та підпіллі, у гітлерівських таборах смерті, пішов із життя від ран, хвороб, голоду та холоду.

У цей святковий день щиро вшануймо тих, хто здобувши перемогу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками, досі розділяє з нами радість земного життя. Зі святом вас, дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, діти війни! Низький уклін вам за мир, за героїзм, за наше з вами життя!

Поважати і шанувати величний подвиг наших дідів і прадідів — це наш святий обов’язок. Ми цінуємо важливі життєві уроки творців Великої Перемоги і тих, хто в повоєнний час з руїн підіймав рідну країну. Лише наше дбайливе ставлення до історичних спогадів пронесе подвиг ветеранів через роки, аби прийдешні покоління ніколи його не забули.

Нехай у кожній родині панує злагода, а на рідній землі мир та спокій. Здоров’я та любові, добра і сімейного благополуччя всім, щастя і впевненості в завтрашньому дні!

Зі святом! З урочистою 75-ю річницею Великої Перемоги!

Міський голова Сергій Шилін,

Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет