З ювілеєм Лисичанськ!

Шановні мешканці та гості міста!

Вітаю вас із 310-ю річницею з дня заснування міста Лисичанська, 77-ю річницею визволення міста від фашистських загарбників та 75-річчям перемоги в Другій світовій війні!

Літопис Лисичанська вагомий у контексті історії України. Індустріальне місто з видатним трудовим минулим, яскравими працелюбними колективами та династіями, що прагнуть до добробуту та розвитку, з перспективним майбутнім.

Історія Лисичанська — це змістовні сторінки минулого, які потрібно знати й пишатися ними. Тому особливі слова вдячності в цей святковий день — старшому поколінню, що заклало міцний фундамент розвитку міста на десятиліття.

Лисичанськ — особливе місто як для людей, що тут народилися і виросли, так і для тих, хто одного разу приїхав сюди та вирішив залишитися тут на все життя. Місто талановитих, освічених, працьовитих та сильних духом людей, що здатні долати перешкоди, ставити цілі та здобувати перемоги. Саме завдяки щирій любові та наполегливості мешканців, незважаючи на складнощі, Лисичанськ рухається вперед.

У цей святковий день щиро бажаю, щоб ми, мешканці міста, були дружні та єдині, щоб наші старання, прагнення, сили та надії допомагали розвиватися і процвітати нашому місту. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання.

Спільної злагоди, взаємоповаги та щирої довіри між нами.

З ювілеєм, Лисичанськ!

Керівник військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Олександр ЗАЇКА