У Лисичанську вшанували пам'ять загиблих у роки Другої Світової війни

Сьогодні, 1 вересня, напередодні святкування Дня міста та 77-ї річниці визволення міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля від фашистських загарбників відбулася урочиста хода та покладання квітів до братської могили «Вічний вогонь».

У заході взяли участь керівник військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Олександр Заїка, співробітники ВЦА, правоохоронних органів, Лисичанського військового комісаріату, ветерани війни і праці, громадськість.

Захід супроводжував народний духовий оркестр ім. Ф.І. Титаренка.

Керівник військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Олександр Заїка, звертаючись до присутніх, висловив найщиріші слова подяки ветеранам за силу духу і мужність, за життя і світле майбутнє, подароване всім наступним поколінням та запропонував хвилиною мовчання вшанувати пам’ять усіх, хто загинув на полі бою, знаходячись у полоні, у партизанських загонах, пам’ять мирних мешканців та тих ветеранів, чиє життя обірвалось уже в мирних час.

На знак пам’яті про загиблих учасники заходу поклали квіти до братської могили «Вічний вогонь».

Продовжився захід традиційним автопробігом до місць поховань воїнів та мирних жителів, які загинули у роки Другої Світової війни. Заступники міського голови Андрій Шальнєв і Максим Головньов та ветеранські активісти поклали квіти до могили Генерала Потапенка та братських могил загиблим воїнам на міському кладовищі, по вул. Генерала Потапенка та вул. Первомайській, у сквері біля Лисичанського міського ПК, по вул. Філонова і вул. Жовтневій та до монументу воїнам-льотчикам міста Лисичанськ.

Фото у фотогалереї (16 шт.)