З нагоди Дня міста у Лисичанську пройшла низка урочистих заходів

 Святкові заходи, присвячені 310-й річниці з дня заснування міста Лисичанська, 77-й річниці визволення міста від фашистських загарбників та 75-річчю перемоги в Другій світовій війні, продовжилися урочистим мітингом біля меморіального комплексу «Пам’ять».

Відкрив захід керівник військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Олександр Заїка зі словами привітань та вдячності старшому поколінню, яке заклало міцний фундамент розвитку міста на десятиліття.

«Працюючи та спілкуючись із мешканцями поважного віку та молоддю міста розумієш, що Лисичанськ – особливий. Як для людей, які тут народилися і виросли, так і для тих, хто одного разу приїхав сюди і вирішив залишитися на все життя.  

 Лисичанськ – місто талановитих, освічених, працьовитих та сильних духом людей. Людей, що здатні долати перешкоди, ставити цілі та здобувати перемоги. Саме завдяки щирій любові та наполегливості мешканців, незважаючи на складнощі, Лисичанськ рухається вперед», - підкреслив Олександр Заїка.

У цей святковий день Олександр Сергійович побажав лисичанам бути дружніми та єдиними, щоб старання, прагнення, сили та надії допомагали розвиватися і процвітати рідному місту.

 «Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Спільної злагоди, взаємоповаги та щирої довіри між нами», - підсумував керівник ВЦА.

Також до привітань долучились голова первинної організації ветеранів мікрорайону содового заводу Михайло Петрович Царинник, Почесний громадянин міста Сергій Григорович Баранник та учениця 10 класу НВК «Гарант» Наталія Конюх.

Під час заходу, до ювілею з дня заснування міста Лисичанська, усім Почесним громадянам міста вручили оновлені стрічки.

На знак поваги і скорботи за загиблими учасники мітингу поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку.

Наступними зупинками автопробігу стали меморіал «Танк» та братська могила воїнів, загиблих у роки Другої світової війни у Ісаєвій балці. Завершилася низка урочистостей символічним покладанням вінка у води річки Сіверський Донець.

Фото у фотогалереї (51 шт.)