Олександр Заїка провів перший особистий прийом громадян

Сьогодні, 14 вересня, керівник військово-цивільної адміністрації (далі — ВЦА) міста Лисичанськ Олександр Заїка провів перший особистий прийом громадян, під час якого до нього звернулося 15 мешканців міста. На прийомі громадян також були присутні керівники структурних підрозділів ВЦА та комунальних підприємств міста.

Звернення громадян, переважно, стосувалися безперебійного та якісного забезпечення населення послугами з водопостачання та водовідведення, роботи міського та міжміського транспорту, ремонту дорожнього покриття та благоустрою на території міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля, а також відновлення освітлення вулиць, питань субсидії тощо.

Під час особистого прийому до керівника ВЦА звернувся представник громадськості зі зверненням, яке стосувалося розвитку молодіжного хабу на базі кінотеатру «Дружба», передачі до комунальної власності спортивного комплексу в районі колишньої шахти Чорноморка з подальшим відновленням, а також ремонту лазньо-оздоровчого комплексу «Волна».

Транспортні питання переважно стосувалися своєчасного підвозу учнів до шкіл в умовах карантинну та незадовільного стану автодорожнього покриття. Зокрема, громадяни просили звернути увагу на ремонт дороги «Лисичанськ — Привілля» та ділянки, яка веде до меморіального комплексу «Привільнянський плацдарм», а також частини автошляху Т1302 «Бахмут — Танюшівка», що йде через Томашевський міст.

Окрім того, під час прийому були розглянуті скарги на дії КП «Лисичанськтепломережа» щодо відмови у відключенні квартир від централізованого опалення та на КП ЛЖЕК № 3 щодо відмови у проведення капітального ремонту покрівлі.

За результатами прийому громадян заявникам надано відповідні роз’яснення щодо шляхів вирішення порушених питань. Усі звернення взяті на контроль і передані до відповідних служб і відділів для виконання. Відповіді будуть надані заявникам у встановлений чинним законодавством строк.

Також Олександр Заїка наголосив керівникам відповідних служб на необхідності безумовного контролю за перебігом розв’язання кожного проблемного питання.

Нагадаємо, що наступний прийом керівника ВЦА м. Лисичанська відбудеться 21 вересня поточного року з 09.00 до 12.00 у громадській приймальні за адресою вул. ім. М Грушевського, 8.

Зауважимо, що особистий прийом громадян керівником ВЦА м. Лисичанська буде проводитись лише за попереднім записом у відділі по роботі з листами та зверненнями громадян (вул. Грушевського, 8, каб. 34-37) або за тел.:7-24-31,7-31-94 із зазначенням особистих даних: прізвища, ім’я та по батькові, номеру мобільного телефону, стислого змісту поставленого питання.