Олександр Заїка провів особистий прийом громадян

Сьогодні, 21 вересня, керівник військово-цивільної адміністрації (далі — ВЦА) міста Лисичанськ Олександр Заїка провів особистий прийом громадян, під час якого до нього звернулося 12 мешканців міста. На прийомі громадян також були присутні керівники структурних підрозділів ВЦА та комунальних підприємств міста.

Під час прийому у своїх зверненнях лисичани порушували питання комунального господарства, земельних відносин, охорони здоров’я, працевлаштування, інвестування в економіку міста, розвитку зеленої енергетики тощо.

Найбільш актуальними залишаються питання комунального господарства: капітальний ремонт покрівлі будинку по вул. Будівельників, 14; чистки каналізаційної мережі по вулиці Балтійська; незадоволення роботою керівництва ЖЕК № 1.

Також до керівника ВЦА звернулися представники громадськості зі зверненнями, які стосувалися роботи амбулаторії в мікрорайоні колишнього содового заводу, придбання автомобіля для трьох сімей, які заснували дитячі будинки сімейного типу.

Окрім того, піднімалися питання щодо заборони стихійної торгівлі у південній частині міста та включення до штатного розкладу Лисичанської міської ДЮСШ посади тренера з шахів.

За результатами прийому громадян заявникам надано відповідні роз’яснення щодо шляхів вирішення порушених питань. Усі звернення взяті на контроль і передані до відповідних служб і відділів для виконання. Відповіді будуть надані заявникам у встановлений чинним законодавством строк.

Відділ по роботі з листами та зверненнями громадян ВЦА м. Лисичанська повідомляє, що у зв’язку з введенням з 21 вересня 2020 року в місті Лисичанськ «Жовтого» рівня небезпеки на 14 днів наступний прийом керівника ВЦА м. Лисичанська, який заплановано на 28 вересня поточного року, скасовано.

Рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 прийняте на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 18 вересня.