Питання погашення заборгованості із заробітної плати та сплати страхових внесків на контролі військово-цивільної адміністрації

Минулої п’ятниці, 18 вересня, у військово-цивільній адміністрації (далі — ВЦА) міста Лисичанськ відбулося засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, а також з питань реалізації заходів, спрямованих на легалізацію найманої праці. Очолив засідання голова комісії, заступник керівника ВЦА міста Лисичанськ Максим Головньов.

Під час засідання члени комісії заслухали інформацію щодо погашення заборгованості із заробітної плати надану комунальним підприємством «Електроавтотранс».

Також керівники та представники житлово-експлуатаційних контор №№ 1, 3, 5, 6, 8, комунального підприємства «Лисичанська ритуальна служба» та ТОВ «Лисстальпром» звітували про стан погашення заборгованості зі страхових внесків до Пенсійного фонду України та зі сплати єдиного соціального внеску.

За результатами роботи комісії, з метою соціального захисту найманих працівників, керівникам комунальних підприємств доручено скласти графіки погашення заборгованості зі сплати ЄСВ та страхових внесків до Пенсійного фонду України, та рекомендовано вжити заходів для покращення фінансової спроможності підприємств.

Питання зі сплати заборгованості із заробітної плати, погашення заборгованості зі страхових внесків до Пенсійного фонду України, та єдиного соціального внеску залишається на контролі військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ.

Управління праці та соціального захисту населення