У Лисичанську урочисто провели призовників до лав Збройних Сил України

Сьогодні, 30 вересня, у Лисичанському міському військовому комісаріаті відбулись урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України. Черговий осінній призов 2020 року для проходження строкової військової служби прикликав по 10 юнаків з нашого міста та Попаснянського району.

Цього осіннього дня військовий комісар Лисичанського міського військового комісаріату Андрій Віннік, керівник військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Олександр Заїка, заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Микола Ханатов привітали тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

Звертаючись до призовників Олександр Заїка побажав хлопцям успіхів та наснаги, висловив сподівання, що кожен з них гідно пройде цей відповідальний і почесний шлях.

«Пройшовши певний шлях бойових дій, я пишаюся тим, що я перебував та перебуваю на службі у Збройних Силах України. Для мене честь бачити хлопців, що мають силу та мужність справжніх козаків. Тільки вперед. Ні кроку назад», — підкреслив очільник міста.

До привітань приєднались Андрій Віннік та Микола Ханатов, а штатний капелан військового мобільного шпиталю № 59 ігумен Кирил благословив на легку службу кожного хлопця.

Від військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ та Попаснянської райдержадміністрації майбутні військовослужбовці отримали невеличкі подарунки.