Олександр Заїка привітав військовослужбовців з Днем ракетних військ і артилерії

 Сьогодні, 3 листопада, керівник військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Олександр Заїка взяв участь в урочистому заході з нагоди Дня ракетних військ і артилерії, що відбувся на базі військової частини.

Олександр Сергійович привітав особовий склад військової частини з професійним святом та подякував за героїзм, відданість військовому обов’язку та бойову майстерність.

«Сьогодні ракетні війська і артилерія – основна вогнева міць Збройних Сил, без якої неможливе ефективне протистояння ворогові. Шановні воїни, без ваших професіоналізму та мужності жодна зброя і військова техніка не здатні виконати бойові завдання. Переконаний, ви і надалі виконуватимете конституційний обов'язок із захисту України», - підсумував очільник міста.

 З нагоди свята, за сумлінне виконання службових обов’язків, особистий вагомий внесок у справу зміцнення національної безпеки, високий професіоналізм та наполегливість під час виконання завдань щодо захисту суверенітету і територіальної цілісності України на території Луганської області Олександр Заїка висловив подяку військово-цивільної адміністрації міста Лисичанська чотирьом військовослужбовцям військової частини.

Святковим подарунком для військових стали музичні та хореографічні номери від творчих колективів міста, які з особливою теплотою та ентузіазмом були зустріті вдячною аудиторією.

 В свою чергу командир військової частини від особового складу та від себе особисто висловив подяку колективу військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ за щирість та сердечність під час проведення заходів святкування для воїнів.

«Ми раді, що у вашому обличчі ми знайшли чуйних та небайдужих людей, які дають можливість підвищити бойовий дух військовослужбовців та відчути себе потрібними українському народові», - підсумував командир військової частини.

Закінчились урочистості виставкою-оглядом військової техніки.