У Лисичанську відбулось засідання Координаційної ради з питань популяризації оздоровчої рухової активності

Сьогодні, 23 грудня, відбулось засідання Координаційної ради з питань популяризації оздоровчої рухової активності (далі — Рада) під головуванням заступника керівника військово-цивільній адміністрації міста Лисичанськ Євгена Наюка.

Розпочалось засідання Ради з нагородження тренерів за результатами спортивних підсумків 2020 року. Так, відповідно до розпорядження керівника військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ від 08.12.2020 № 836 подяками за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері фізичної культури та спорту в регіоні, популяризацію здорового способу життя відзначені:

— тренер з хортингу та карате спортивного клубу «Лідер» Олександр Каменюка;

— тренери-викладачі Лисичанської міської дитячо-юнацької спортивної школи з легкої атлетики Віталій Ляшенко, з веслування на байдарках та каное Дмитро Федорчук та з акробатичного рок-н-ролу Олексій Фоменко.

А також ветеран спорту, до 16 листопада 2020 року тренер-викладач з футболу Микола Сергійович Кравець.

Також під час засідання головний спеціаліст відділу у справах сім’ї молоді та спорту ВЦА м. Лисичанська Наталія Феденко проінформувала членів Ради, що 30 листопада керівником ВЦА м. Лисичанська було підписано розпорядження № 783 «Про затвердження Положення про іменні стипендії військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Луганської області для провідних та перспективних спортсменів міста, про створення комісії з призначення іменних стипендій».

За підсумками обговорення члени Ради прийняли рішення у січні 2021 року провести засідання комісії з призначення іменних стипендій на перше півріччя 2021 року, на якому розглянути справи претендентів для призначення стипендій та підготувати відповідний проєкт розпорядження керівника ВЦА м. Лисичанська.