У Лисичанську відбулось засідання експертної комісії архівного відділу

IMG_7748Сьогодні, 18 січня, в архівному відділі військово-цивільної адміністрації (далі — ВЦА) міста Лисичанськ відбулося перше в цьому році засідання експертної комісії архівного відділу.

В ході засідання експертною комісією були розглянуті номенклатури справ на 2021 рік наступних установ та організацій: відділу освіти, управління будівництва та архітектури, фінансового управління, відділу культури, управління власності ВЦА м. Лисичанська, Лисичанського медичного фахового коледжу, Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та Лисичанського міського центру соціальних служб.

Також члени експертної комісії розглянули описи справ постійного зберігання, описи справ з кадрових питань (особового складу) товариств з обмеженою відповідальністю «ЛИНОС», «Колос+К» та акти про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду, Лисичанської, Привільської та Новодружеської міських виборчих комісій Луганської області.

Окрім того, положення про експертні комісії відділу освіти, управління будівництва та архітектури, відділу культури ВЦА м. Лисичанська, Лисичанського медичного фахового коледжу, Лисичанського міського центру соціальних служб.

Експертною комісією архівного відділу прийнято рішення схвалити вищевказані нормативно-правові документи.

Начальник архівного відділу ВЦА м. Лисичанська Олена Гайдук