У Лисичанську відбулось засідання Адміністративної комісії

 Сьогодні, 11 лютого, відбулось засідання Адміністративної комісії при військово-цивільній адміністрації (далі - ВЦА) міста Лисичанськ під головуванням голови комісії Максима Головньова.

На засіданні комісії було розглянуто 8 протоколів про адміністративне правопорушення, складених Лисичанським ВП ГУНП в Луганській області, Сєверодонецьким УБЗПТЛ ГУНП в Луганській області, відділом споживчого ринку ВЦА м. Лисичанська за скоєння правопорушення, передбаченого Кодексом України про адміністративні правопорушення ст.152 – порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів; ч.2 ст.156 - порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння; ч.1 ст.181¹ - заняття проституцією; ст.183 - завідомо неправдивий виклик спеціальних служб.

 

За результатами розгляду до адміністративної відповідальності притягнуто 8 осіб, накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу на суму 10132,00 грн.

Адміністративна комісії при ВЦА м. Лисичанська