До Лисичанська завітав керівник проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні»

 Сьогодні, 8 квітня, до Лисичанська завітав керівник проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» Майкл Стівейтер разом з менеджеркою з грантів та субконтрактів проєкту Наталією Губенко. До візиту також долучились перший заступник керівника військово-цивільної адміністрації (далі – ВЦА) міста Лисичанськ Ольга Венгер, та начальник відділу культури Лисичанської міської ВЦА Людмила Ткаченко.

Гості відвідали «МІЙ FOX HUB»: BIBLIOHUB у центральній бібліотеці Лисичанської централізованої бібліотечної системи та FREEDOMHUB в ПК ім. В. Сосюри. Спілкуючись із волонтерами та співробітниками мережі хабів, представники проєкту USAID цікавились планами заходів та їх реалізацією, наповненістю та відвідуваністю платформ молоддю, різноманіттям заходів, залученням до заходів цікавих особистостей, методами розповсюдження інформації про їх діяльність тощо.

 

 «Хабівці» представили інформаційні відеоролики, створені власноруч за допомогою новітнього обладнання, та подякували представникам проєкту за пiдтримку у створеннi нових молодiжних просторiв у мiстi та можливість використовувати інноваційні технології у сучасних, комфортних умовах.

Нагадаємо, що молодіжні простори було відкрито за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Демократичне врядування у Східній Україні». Завдяки партнерам простори отримали сучасні меблі та інформаційно-комунікаційну техніку, офісне, медійне та музичне обладнання для проведення навчальних, соціальних та культурних подій. А Лисичанська ВЦА в свою чергу надала приміщення, забезпечила їх сучасний ремонт та створила додаткові робочі місця для забезпечення якісної діяльності молодіжних платформ.

Відвідати молодiжнi хаби можуть усі бажаючi. Платформи знаходяться за адресами: м. Лисичанськ, пр. Перемоги, 94, вул. Героїв Сталінграду, 1, та вул. Красна, 30. Всi три платформи обʼєднані в єдиний вебсайт, де можна дiзнатися розклад роботи, новини та анонси найближчих подiй - myfoxhub.in.ua.