У Лисичанську тривають роботи з весняного благоустрою

 Весна впевнено набирає обертів після затяжної зими, радуючи нас оновленням всього живого. Разом із приходом весни, настає пора і приведення до ладу нашого міста.

Так, комунальні заклади активно ведуть роботи з весняного благоустрою. Працівниками очищуються узбіччя доріг, приводяться до ладу прибудинкові території та місця загального користування. В межах благоустрою також відмиті і очищенні зупинки громадського транспорту від самовільно розклеєних оголошень та підготовані до подальшого фарбування.

Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація нагадує, що розклеювання оголошень в невизначених місцях тягне за собою адміністративну відповідальність. Санкція встановлена в статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП), яка в свою чергу посилається на правила благоустрою території. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Всі ми хочемо жити в охайному, красивому та сучасному місті. А це в багатьох випадках залежить і від кожного з нас. Наша особиста відповідальність у даному питанні стане запорукою рушійних змін на краще. Адже не смітити та прибрати за собою, привести до ладу територію біля свого дому чи офісу, не розклеювати оголошення у недозволених місцях, тим самим порушуючи охайний вид навколишнього середовища – це безкоштовно і не потребує зайвих зусиль. Будьмо відповідальними в першу чергу перед собою та своїми дітьми. Починаючи з себе, ми змінимо світ!

IMG-20210409-WA0009