Відбулося засідання Ради опіки та піклування

 Вчора, 22 квітня, під головуванням заступника керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області Євгена Наюка відбулося засідання Ради опіки та піклування у справах повнолітніх недієздатних або обмежено дієздатних осіб та осіб, які потребують постійного стороннього догляду (далі – Опікунська рада).

У засіданні взяли участь члени Опікунської ради – представники структурних підрозділів ВЦА м. Лисичанська, КНП «Лисичанська обласна лікарня з надання психіатричної допомоги», управління соціального захисту населення, Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Під час засідання розглянуті питання щодо особистих прав та інтересів повнолітніх недієздатних осіб та прийняті відповідні рішення.

Зазначаємо, що безпосереднє ведення справ щодо опіки та піклування над повнолітніми недієздатними особами та особами, дієздатність яких обмежена, здійснюється управлінням соціального захисту населення Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області.

З питань, пов’язаних з встановленням, здійсненням, припиненням опіки, громадяни можуть звертатися за адресою: м. Лисичанськ, вул. Малиновського, 22а, каб. 23, або за телефонами (06451) 7-28-57, 7-28-56 з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, п’ятниця з 8.00 до 16.00, перерва з 12.00 до 12.48.

Управління соціального захисту населення