У Лисичанську відбулось засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді

Вчора, 22 квітня, відбулося засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді (далі – Рада) під головуванням першого заступника керівника військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Ольги Венгер.

На початку засідання одноголосним рішенням члени Ради затвердили план роботи Ради на 2021 рік, який представила начальник відділу молоді та спорту Ніна Нецвєт.

Розглядаючи питання щодо поновлення угоди про шефство міста Лисичанськ над пошуково-рятувальним судном «Донбас» та партнерство громадської організації «Луганська обласна спілка учасників бойових дій» з військовою частиною А0373, слово надали голові громадської організації «Луганська обласна спілка учасників бойових дій «Ветерани АТО Луганщини» Артему Коваленку.

Артем Михайлович висловив подяку керівництву Лисичанської міської ВЦА за вирішення вищезазначеного питання, а також окреслив план заходів у рамках поновлення угоди між пошуково-рятувальним судном «Донбас» та Лисичанською міською ВЦА.

Також під час засідання головний спеціаліст управління освіти Людмила Бондаренко доповіла присутнім, що всі конкурси міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура») цього року проведено у режимі онлайн та акцентувала увагу членів Ради на проблемах, з якими стикаються навчальні заклади при підготовці та участі у конкурсах міського та обласного етапах гри.

Людмила Володимирівна зазначила, що в рамках Всеукраїнської дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура») курені «Курінь ім. Княгині Ольги» школи №8, «Курінь імені Самійла Кішки» школи №26 та «Курінь імені Олени Степанів» школи №30 зареєстровані на Всеукраїнському рівні та ведуть книги звитяги куренів у соцмережі Facebook.

Окрім того, директор Лисичанського педагогічного коледжу Олена Литовка проінформувала членів Ради про екологічне ставлення молоді в демократичному суспільстві (додаток 1), а директор Лисичанського навчально-виховного комплексу ЗОШ І-ІІ ст. №3 – ДНЗ «Барвінок» Наталія Скрябіна – про стан роботи з національно-патріотичного виховання – (додаток 2).

Вложения:
Скачать этот файл (Dodatok_1.docx)Dodatok_1.docx[ ]
Скачать этот файл (Dodatok_2.pdf)Dodatok_2.pdf[ ]