Від сьогодні у Лисичанську майорить прапор Військово-Морських Сил України

Сьогодні, 29 квітня, у Лисичанську на площі біля меморіального комплексу «Пам’ять» відбулась церемонія передачі та урочистого підняття прапору Військово-Морських Сил України.

В урочистому заході взяли участь в.о. заступника керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Максим Черевко, представники командування пошуково-рятувального судна «Донбас», громадськість.

Максим Іванович привітав моряків зі святом та подякував за мужність і патріотизм та можливість долучитися тут, на суходолі, до свята Українського Моря. «Для лисичан — це велика честь підняти на головній щоглі міста славетний прапор Військово-Морських Сил України», — підкреслив заступник керівника.

В свою чергу, представник делегації пошуково-рятувального судна «Донбас» лейтенант Тарас Домашевський під час церемонії передачі прапору наголосив на необхідності консолідації громадянського суспільства та Збройних Сил України, що в свою чергу призведе до зміцнення обороноздатності держави в умовах загрози існуючої збройної агресії.

Зазначимо, що захід відбувся з нагоди 103-ї річниці підняття українських прапорів на кораблях Чорноморського флоту у м. Севастополь (Свято Українського моря, День Прапору Військово-Морських Сил) та в рамках шефського договору між Лисичанською міською військово-цивільною адміністрацією та пошуково-рятувальним судном «Донбас».