Відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 Сьогодні, 2 липня, відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (далі — комісія) під головуванням заступника керівника ВЦА з питань безпеки та громадського порядку – першого заступника голови місцевої комісії ТЕБ та НС Станіслава Мосейка.

Під час засідання було розглянуто питання про неможливість ведення господарської діяльності ЛКСП «Лисичанськводоканал» через арешт поточного рахунку та обговорені шляхи подолання ситуації що склалася.

 

 Генеральний директор ЛКСП «Лисичанськводоканал» Юрій Явтушенко доповів про те, що 01 липня 2021 року відділом примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України накладено арешт на поточний рахунок ЛКСП «Лисичанськводоканал» в АТ КБ «Приватбанк» у рамках провадження на загальну суму 206,922 млн. грн. (борги, що виникли в період з 2000 по 2018 роки),  що призвело підприємство до неможливості ведення господарської діяльності. Робота підприємства повністю паралізована. Відсутня можливість провести оплату за енергоносії, паливо-мастильні матеріалі, хлор, витратні матеріали на ремонт мереж та обладнання, здійснити виплату заробітної плати працівникам підприємства.