У Лисичанську відбулось засідання Комісії з питань забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримку малих групових будинків

Сьогодні, 2 липня, у Лисичанській міській військово-цивільній адміністрації відбулося засідання Комісії з питань забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримку малих групових будинків. Комісія пройшла під головуванням заступника керівника Лисичанської міської ВЦА Олега Калініна.

Під час засідання розглянуті питання про визначення потреби в субвенції з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Також затверджено загальні списки осіб зазначеної категорії, які перебувають на квартирному обліку у Лисичанській територіальній громаді з визначенням окремо щодо кожної особи обсягу грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення.