Представники Національної соціальної сервісної служби у Луганській області та керівництво Лисичанської міської ВЦА домовились про співпрацю

Сьогодні, 10 серпня, команда Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Луганській області на чолі з начальником Оленою Бєліковою провела виїзну робочу зустріч з представниками Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації.

У заході взяли участь заступники керівника Лисичанської міської ВЦА Олег Калінін та Євген Наюк, начальники управління соціального захисту населення Олена Бєлан та служби у справах дітей Світлана Логвіненко.

Під час зустрічі Олена Бєлікова розповіла про новий державний територіальний орган у сфері соціального захисту, його завдання, напрями діяльності та очікувані результати. Пані Олена зазначила, що діяльність Головного управління спрямована на покращення якості надання соціальних послуг шляхом проведення методичного супроводу діяльності місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, а також проведення перевірок структурних підрозділів з питань соціального захисту населення місцевих держадміністрацій, органів місцевого самоврядування та служб у справах дітей.

За підсумками зустрічі, учасники домовились про подальшу плідну співпрацю шляхом проведення семінарів, нарад та надання методичного супроводу щодо однакового застосування законодавства під час надання адміністративних послуг соціального характеру місцевими органами влади.