Гостинна лисичанська земля вітала фестиваль кавунів «Баштан-Фест»

 

Вчора, 24 серпня, на спортивній культурно-оздоровчій базі «Лисичанець» відбувся фестиваль кавунів «Баштан-Фест».

В музичній, ігровій та віршованій формі була проведена урочиста символічна зустріч передачі кавунів з Херсонської області.

Від імені Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації, її керівника Олександра Заїки та від себе особисто заступник керівника Олег Калінін привітав присутніх з головним святом — з Днем Незалежності України, а також висловив слова вдячності делегації з Херсону за смачну та соковиту складову фестивалю.

«Гостинна лисичанська земля рада вітати шановних гостей та сусідів на Баштан-Фесті. Я щиро бажаю вам яскравих емоцій, гарного настрою, ну і звичайного ж, солодкого та соковитого баштану. Зі святом, друзі!» — підкреслив Олег Вікторович.

На учасників та гостей фестивалю чекала різноманітна програма: виставка майстрів ужитково-декоративного мистецтва, ігрові майданчики, святковий концерт тощо. Всі охочі могли поласувати херсонськими кавунами та весело провести час.

Зазначимо, що Лисичанська міська військово-цивільна адміністрація та її структурні підрозділи виступили співорганізаторами «Баштан-Фесту».

DSC08880