У Лисичанську - фестиваль родинного відпочинку Family Fest

Сьогодні, 28 серпня, на спортивній культурно-оздоровчій базі «Лисичанець» відбувся цікавий, наповнений розвагами та веселощами Family Fest. Фестиваль родинного відпочинку відвідали керівник Лисичанської міської ВЦА Олександр Заїка зі своїм заступником Олегом Калініним.

Під час фестивалю бажаючі мали змогу взяти участь у майстер-класах від народних умільців на будь-який смак. Традиційно працювала виставка майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. Охочі мали можливість придбати різноманітні товари, купити хендмейд подарунки для рідних та близьких.

Діти разом з батьками мали змогу взяти участь у родинному квесті, фестивалі різноманітних видів спору та Холі фарб, розважальній game party «Candi Land».

Найкращі та найактивніші учасники Family Fest отримали призи та нагороди від Лисичанської міської ВЦА.

Особливою цікавинкою фестивалю став художній виступ дитячого кінного театру м. Кремінна «Лошадкін дім». Під час програми розігрувалася благодійна лотерея, головним призом, якої був сертифікат на кінну прогулянку на двох. На зібрані кошти запланована закупівля кормів для тварин клубу.

Епічним завершенням заходу стала пінна вечірка на радість всіх учасників та гостей фестивалю, від малого до великого.

Зазначимо, що Family Fest — це соціально-спортивний проєкт спрямований на формування сімейних традицій занять фізичною культурою та спортом. Проєкт, що популяризує та розвиває спорт, підкреслює важливість сім’ї і сімейної взаємодії між дітьми та батьками.