Моніторингові обстеження щодо дотримання протиепідемічних заходів продовжуються

 Сьогодні, 10 листопада, проведено чергове моніторингове обстеження з метою контролю за дотриманням протиепідемічних заходів на об’єктах продовольчої і непродовольчої торгівлі в населених пунктах Золотарівка, Шипилівка, Білогорівка. Захід провели спеціалісти відділу споживчого ринку Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації.

Під час чергового моніторингового обстеження було перевірено 9 об’єктів торгівлі та побутового обслуговування населення щодо дотримання суб’єктами господарювання обмежувальних протиепідемічних заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 Також проведено консультаційно-інформаційну роботу з суб’єктами господарювання щодо дотримання вимог функціонування в умовах карантину: дотримання режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення заходів з дезінфекції.

Грубих порушень протиепідемічного режиму не виявлено. Суб’єктам господарювання надані рекомендації щодо оновлення тимчасового маркування для перебування в черзі з дотриманням соціальної дистанції між відвідувачами.

Робота у зазначеному напрямку триває.