У Лисичанську вшанували учасників бойових дій на території інших держав

 Сьогодні, 15 лютого, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан заступник керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олег Калінін разом з головою міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану Вадимом Череміним поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку «Воїнам-інтернаціоналістам».

Звертаючись до присутніх ветеранів Афганістану, Олег Вікторович подякував за подвиг і витримку, за чесно виконаний громадянський обов’язок.

 

 «Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо про кожного воїна-інтернаціоналіста. Нехай в Україні завжди буде мир та більше ніхто не відчує жахів війни!», - підсумував заступник керівника.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих героїв, серед яких і наші земляки-лисичани – Олександр Куриленко, Олег Денищенко, Ігор Маркін, Юрій Дудник, Олександр Миронов та Віктор Чечель.

Окрім того, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав делегація представників Лисичанської міської ВЦА та спілки ветеранів Афганістану відвідали воїна-інтернаціоналіста – особу з інвалідністю внаслідок війни і батьків загиблих та вручили їм матеріальну допомогу, продовживши щорічну традицію.