У Лисичанську пройшов відкритий Олімпійський урок

Сьогодні, 6 вересня, на базі Лисичанського НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 — ДНЗ «Барвінок», в рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня, пройшов щорічний спортивно-масовий захід «Відкритий Олімпійський урок».

У святі спорту, організованому за сприяння відділу освіти та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради, Лисичанського методичного центру, взяли участь близько 200 школярів.

Начальник та головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніна Нецвєт та Наталія Феденко, головний спеціаліст відділу освіти Людмила Бондаренко, методист Лисичанського методичного центру Людмила Савенко привітали дітей з початком нового навчального та спортивного олімпійського року. Окрім того, Ніна Нецвєт вручила грамоти та цінні подарунки шкільним командам, які стали переможцями міської Спартакіади школярів у 2017-2018 н.р.

Спортивний захід пройшов у форматі Квесту країнами минулих Олімпійських ігор за участю двох команд школярів з 21 закладу загальної середньої освіти. Організатори підготували для учасників багато цікавих конкурсів і завдань. Шестикласники разом із гідами за допомогою смартфонів, карт-навігаторів і QR-кодів наввипередки долали свій маршрут.

Після закінчення перегонів було підбито підсумки Олімпійського уроку та нагороджено команду-переможця, що отримала солодкий подарунок від кондитерського цеху «Кураж».

Відділ освіти Лисичанської міської ради