Учні Лисичанська взяли участь у Всеукраїнському фіналі спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя»

Команда учнів Лисичанської загальноосвітньої школи (ЗОШ) І-ІІІ ступенів № 4 на правах переможця обласного етапу взяла участь у Всеукраїнському фіналі спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя», який проходив у Міжнародному дитячому центрі (МДЦ) «Артек».

Організатори змагань радо зустрічали учасників, щиро вітали як дітей, так і дорослих.

У програмі Всеукраїнського фіналу «Олімпійське лелеченя» було декілька конкурсів. Юні спортсмени змагалися в естафетах, волейболі, показали свої знання в спортивній вікторині, а також креативність та творчість у конкурсі презентацій . На всіх етапах хлопчики та дівчатка Лисичанської ЗОШ № 4 гідно представили Луганщину та показали високий рівень спортивної майстерності, вправності та витривалості.

Під час перебування у таборі діти з Лисичанська знайшли нових друзів з різних регіонів України та потоваришували з командою Івано-Франківська, з якою найбільше спілкувалися в рамках проекту «Схід — Захід».

Учасники змагань не тільки брали участь у конкурсах, а й відпочивали. Для них проводилися розважальні програми, перегляди кінофільмів, дискотеки. Особливо запам’яталась юним спортсменам конференція-зустріч з чемпіонкою Олімпійських ігор з фехтування на шаблях Ольгою Харлан та Олімпійським чемпіоном з важкої атлетики Олексієм Торохтієм. Діти мали змогу поспілкуватися зі справжніми Чемпіонами України, поставити спортсменам питання, які їх цікавлять, та сфотографуватися.

Наприкінці тижня було підведена підсумки Всеукраїнського фіналу «Олімпійське лелеченя». Всі учасники були нагороджені грамотами, медалями, подарунками, які вручав Сергій Бубка, Президент Олімпійського комітету України.

Ця поїздка назавжди залишила в серцях молодих спортсменів з м. Лисичанська незабутні враження про час, проведений в таборі.

Команда Лисичанської ЗОШ № 4 висловлює щиру подяку своєму керівнику Валерію Волошину, вчителю фізкультури, який став для дітей справжнім другом і старшим наставником, а також Олегу Голубу, випускнику минулих літ, за допомогу в організації поїздки дітей на Всеукраїнські змагання «Олімпійське лелеченя».

Відділ освіти Лисичанської міської ради