«Дитяче серденько, живи!»

Протягом місяця, з 1 по 30 квітня, під меседжем «Дитяче серденько, живи!» волонтери, волонтерські загони загальноосвітніх шкіл міста Лисичанська в спеціально опломбовані скриньки з елементами і символікою благодійного фонду збирали кошти на придбання кардіологічного обладнання для дитячої лікарні нашої області.  За цей рекордний проміжок часу було організовано та проведено масу доброчинних заходів: концертів, зустрічей, розважальних програм, реалізовано ряд творчих благодійних проектів, заради одного — допомогти!

Сьогодні, 26 квітня, у Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю відбувся фінал акції, що мав на меті не тільки визнання праці кожного учасника та організатора,але й щирі, відверті слова вдячності за підтримку шляхетної справи.

Підтримати усіх небайдужих, стати частинкою добра, подарувати свої серця співаючи, танцюючи, декламуючи долучилися переможці двох відбіркових турів, володарі «Гран-прі» та почесного 1 місця міського фестивалю дитячої художньої самодіяльності «Яскрава країна».

Тішимося, що благодійництво та волонтерство в місті Лисичанську з кожним роком набуває неабиякої популярності та активності. Про це говорить результат . Об’єднавши зусилля юних волонтерів, в ході акції було зібрано та перераховано на рахунок Благодійного фонду 15080 грн. 79 коп.

Від голови правління Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» усім хто не залишився осторонь і поділився часточкою добра, учасникам фестивалю слова вдячності та подяки висловила головний спеціаліст відділу освіти Людмила Бондаренко.

Лисичанський центр позашкільної роботи зі школярами та молоддю