Презентація книги «Школа успіху «Світлани Бєлухи»

 20 лютого в Лисичанській багатопрофільній гімназії відбувся семінар для директорів закладів загальної середньої освіти міста, методистів Лисичанського методичного центру, спеціалістів міського відділу освіти та громадськості «Презентація авторської педагогічної моделі «Школа успіху» Світлани Бєлухи».

Лисичанська багатопрофільна гімназія – єдиний заклад освіти Луганської області, який взяв участь у всеукраїнському експерименті «Теоретико-методологічні засади моделювання розвитку авторських шкіл», що триватиме до 2021 року.

На семінарі була представлена модель освітнього простору гімназії, продемонстрована інноваційна діяльність закладу освіти.

 

Авторська школа С.В.Бєлухи розвивається як педагогічна система протягом багатьох років, демонструє стійкі позитивні результати та ефективність освітнього процесу, спрямованого на виховання дитини як високодуховної, толерантної, демократичної, конкурентоспроможної, інтелектуальної особистості, справжнього патріота своєї держави.

Результатом багаторічної роботи стало видання книги «Школа успіху» Світлани Бєлухи», яка була презентована під час роботи семінару та подарована всім учасникам заходу.

Освітня діяльність команди професіоналів та однодумців гімназії, яку очолює Народний учитель, Заслужений учитель України, почесний громадянин міста Лисичанська Бєлуха Світлана Василівна, забезпечує стабільно високі показники роботи, сприяє активному діалогу всіх учасників освітнього процесу та відкритості до дискусії з науковцями та практиками.

Узагальнений та накопичений досвід роботи гімназії важливий і корисний не тільки для педагогів нашого міста, а й усієї освітянської спільноти України.

Методичний центр освіти