Про діяльність Лисичанського інклюзивно-ресурсного центру під час карантину

Шановні жителі міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля!

Повідомляємо, що під час карантину фахівці Лисичанського інклюзивно-ресурсного центру надають консультації батькам дітей з особливими освітніми потребами у телефонному режимі або за допомогою онлайн-ресурсів (мобільних додатків, електронної пошти) з питань:

  • — навчання та виховання дітей з ООП;
  • — порядку надання документів на комплексну оцінку дитини;
  • — нетипових змін поведінки особливої дитини.

Ваші запитання надсилайте на нашу електронну пошту irclis@ukr.net. Для отримання відповіді необхідно вказати свій контактний телефон або електронну пошту (залежно від зручної для вас форми отримання зворотного зв’язку з нашими спеціалістами).

Запрошуємо вас приєднатись до наших груп у Фейсбук:

У цих групах надаються поради, посилання на практичні завдання для дітей, цікаві статті для батьків та педагогів.

Також повідомляємо вам, що під час складної епідеміологічної ситуації в країні комплексна оцінка дітей для визначення особливих освітніх потреб та програми і форми навчання тимчасово призупинена. Заяву на майбутнє комплексне обстеження дитини батьки (законні представники) можуть подати через Всеукраїнську систему автоматизації роботи інклюзивно-ресурсних центрів за посиланням https://ircenter.gov.ua/irc/view/id/85319. У разі подання заяви виберіть функцію ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ. Якщо маєте потребу у консультації — обираєте функцію ЗВЕРНУТИСЯ ЗА КОНСУЛЬТАЦІЄЮ.

Відділ освіти Лисичанської міської ради