Подати документи на зарахування до закладів загальної середньої освіти буде можливо онлайн або після карантину

Закон, прийнятий заради запобігання епідемії COVID-19, дозволяє змінювати режим роботи установ на період карантину — це стосується і закладів освіти. Тому прийом документів для зарахування дітей до шкіл м. Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля організований гнучко.

Це означає, що батьки або особи, що їх замінюють, мають можливість подати заяву на вступ дитини до 1-го класу школи он-лайн — через електронну реєстрацію в заклади загальної середньої освіти на сайті https://school.isuo.org/ .

Електронна реєстрація дітей до першого класу шкіл розроблена і підготовлена в рамках проекту «ІСУО». Інформаційна система управління освітою діє в усіх школах, які набирають 1 класи, без виключення. Це дає можливість батькам подати заяву в режимі он-лайн, не виходячи з дому, на вступ дитини до школи. Для цього необхідно зареєструватись на сайті, заповнити анкету користувача, у кабінеті батьків надати додаткову інформацію про себе, зареєструвати дитину, заповнити заяву та прикріпити відскановані копії документів. Батьки можуть зазначати необхідну категорію першочергового зарахування та слідкувати за станом заяви. А вже після закінчення карантину їх оригінали обов’язково необхідно буде принести в заклад.

Також документи у заклади загальної середньої освіти можна подавати в сканованій формі електронною поштою без електронного цифрового підпису, або принести особисто після закінчення карантину. Адреси електронної пошти та сайтів закладів загальної середньої освіти міста знаходитися за посиланням http://lismk.org.ua/zagalnoosvitni/.

Відділ освіти Лисичанської міської ради