Вітаємо з професійною перемогою лисичанських педагогів!

Завершився ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2021» в номінаціях «Керівник закладу освіти», «Українська мова і література», «Математика», «Трудове навчання», у якому взяли участь п’ять педагогів закладів загальної середньої освіти нашого міста.

Посіли І місце та стали переможцями обласного конкурсу професійної майстерності учитель української мови та літератури НВК «Гарант» Наталія Ляховець (номінація «Українська мова і література») та учитель математики багатопрофільного ліцею Андрій Михайловський (номінація «Математика»). Вони будуть представляти Луганщину в ІІІ Всеукраїнському турі конкурсу.

Лауреатами обласного конкурсу «Учитель року — 2021», виборовши почесні ІІ місця, стали директор ЗЗСО№ 13 Марина Мілішкевич (номінація «Керівник закладу освіти») та учитель української мови та літератури багатопрофільної гімназії Поліна Василега (номінація «Українська мова і література»).

Щиро вітаємо з професійною перемогою наших талановитих педагогів! Зичимо їм творчості у здійсненні всіх задумів і починань, міцного здоров’я, добра, щедрої долі, сил та невичерпної енергії!

КУ «Лисичанський методичний центр»