10 квітня відбудеться пробне ЗНО-2021

Нагадаємо, що пробне тестування у 2021 році з усіх предметів відбудеться 10 квітня. Про час і місце проходження пробного ЗНО дізнайтеся в запрошенні-перепустці, яка розміщена в особистому кабінеті учасника.

Пропуск учасників ЗНО розпочинається о 10.15 та завершується о 10.50.

Під час допуску до пункту учаснику пробного ЗНО необхідно мати з собою паспорт, запрошення-перепустку та засоби індивідуального захисту.

Допуск учасників пробного ЗНО буде здійснюватися після оцінки наявності ознак респіраторних хвороб та, за умови, одягнення власної захисної маски/респіратора так, щоб були покриті ніс та рот. Особи, у яких виявлено ознаки респіраторних хвороб, не допускаються до проходження пробного ЗНО.

Визначити результати пробного ЗНО можна за допомогою онлайн-сервісу, який буде відкрито з 10 по 14 квітня 2021 року, а вже 12 квітня будуть оприлюднені правильні відповіді на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Кожний зареєстрований учасник, крім обраного для пробного ЗНО предмета, зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів.

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.

За матеріалами Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти