Лисичанські дошкільнята взяли участь в обласній вікторині «Спортивна країна»

Спільноту дошкільнят міста на пізнавальній онлайн-вікторині «Спортивна країна» серед команд закладів дошкільної освіти Луганської області представляла команда дитсадка «Світлячок» у складі вихованців старшої групи «Дзвіночок»: Ангеліни Корольової, Стефанії Дорошиної, Володимира Кузнецова, Ганни Печонкіної, Мілани Бордун під керівництвом фізінструктора Катерини Додух.

Наші малята старанно підготувалися та увійшли до фіналу вікторини. У фінальному етапі команду міста представляла Стефанія Дорошина, яка стала срібним призером конкурсу.

Всі учасники нагороджені дипломами та подарунками з олімпійською символікою від Луганського обласного відділення НОК України, а переможці — дипломами та цінними подарунками від титульного партнера ПП «Лілея».

Обласна вікторина проводилась протягом лютого-березня поточного року Луганським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України спільно з Луганським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Луганським обласним відділенням Олімпійської академії України.

Захід спрямовано на реалізацію одного з важливих напрямів діяльності Міжнародного олімпійського комітету — заохотити дітей та молодь всього світу до спорту, сприйняти його філософію, жити за олімпійськими цінностями — дружби, досконалості та взаємоповаги, а також залучити їх до активних занять фізичною культурою та спортом, адаптувати до здорового способу життя.

Управління освіти Лисичанської міської ВЦА