7-8 жовтня - Х Міжнародний економічний форум «Транскордонне співробітництво. Погляд в майбутнє» та Міжнародна Контактна Біржа «Бізнес-партнерство 2010»

Шановні пані та панове!

Повідомляємо, що 7-8 жовтня 2010 року у місті Львів відбудеться Х Міжнародний економічний форум «Транскордонне співробітництво. Погляд в майбутнє» та Міжнародна Контактна Біржа «Бізнес-партнерство 2010» за сприянням Президента України Віктора Януковича та Львівської торгово-промислової палати.

Головним завданням Міжнародної Контактної Біржі є надання її учасникам можливостей для встановлення корисних бізнес-контактів, розширення співробітництва між підприємцями різних країн і регіонів, розвитку міжнародної торгівлі, зміцнення інвестиційної співпраці.

До участі у заході запрошуються представники зарубіжних та українських ділових кіл, які зацікавлені у налагодженні нових бізнес-контактів, розширенні сфер своєї підприємницької діяльності.

Для кожного учасника Біржі буде сплановано індивідуальний графік двосторонніх зустрічей, сформований з урахуванням побажань, висловлених в Анкеті учасника.

Взяти участь у роботі Контактної Біржі можна заповнивши анкету, зразок анкети та програма знаходиться на www.lcci.com.ua.

У разі зацікавленості у вищевказаних заходах просимо Вас проінформувати до 30.09.2010 р. за електронною поштою Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. управління економіки Лисичанської міської ради.

Начальник управления экономики О.Ю. Леснов