В Лисичанській міській територіальній громаді триває робота з розробки Стратегії розвитку Лисичанської міської територіальної громади на період 2022-2027 роки

 Кардинальні зміни в політичному, соціальному, економічному середовищі, утворення нових можливостей і передумов місцевого розвитку, зокрема з утворенням Лисичанської міської територіальної громади, вимагають вироблення і прийняття нових управлінських рішень та плану їх реалізації з метою підвищення конкурентоспроможності громади та покращення добробуту кожного члена громади.

Тільки спільними зусиллями влади, бізнесових структур, громадських організацій, мешканців усієї громади можна перетворити Лисичанську міську територіальну громаду в край, що сповна використовує свій внутрішній потенціал задля підвищення рівня життя мешканців громади. Саме для досягнення цієї мети постало питання щодо розробки Стратегії розвитку Лисичанської міської територіальної громади на період 2022-2027 роки, яка буде дороговказом для дій усіх зацікавлених розвитком нашого краю сторін на найближчі роки.

 Шановні мешканці Лисичанської міської територіальної громади, звертаємось до вас із проханням, спільно з членами вашої родини дати відповідь на питання зазначені в анкеті, щодо розвитку громади. Вся отримана інформація буде зведена для формування висновків щодо бачення спільного майбутнього громади.

Посилання на анкету:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdR46bKO_TwVqiyfOnktK3c1DvZKe7oxS12YNcGt87397bNbw/viewform

Запрошуємо вас взяти участь у підготовці Стратегії з розвитку Лисичанської міської територіальної громади та надати свої пропозиції за електронною адресою: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Заздалегідь дякуємо, за ваші час і небайдужість до майбутнього.