Оголошено черговий набір претендентів на навчання у рамках Програми «Українська ініціатива»!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2000р. № 1358 в Луганській області, як і в Україна в цілому, реалізується Програма заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива» (далі — Програма).

Місія Програми — формування в усіх регіонах України критичної маси сучасних менеджерів, здатних господарювати в умовах ринкової економіки та впроваджувати в неї європейські стандарти і новітні технології.

Основні цілі Програми — підготовка менеджерів нового типу — менеджерів — лідерів, підтримка розвитку і вдосконалення українських підприємств у результаті підвищення кваліфікації управлінського персоналу, сприяння інтеграції України у міжнародне економічне співтовариство.

Програма включає два етапи.

  1. Перепідготовка у вищих навчальних закладах з отриманням диплому спеціаліста про вищу освіту державного зразка за напрямом «Менеджмент організацій». Цей етап реалізується за рахунок як державного бюджету, так і коштів підприємств та власних коштів учасників.
  2. Стажування менеджерів за кордоном. Цей етап реалізується за рахунок міжнародної технічної допомоги.

До участі у конкурсному відборі на стажування запрошуються спеціалісти, що пройшли перепідготовку у вищих навчальних закладах — учасники Програми, а також менеджери, що мають вищу економічну освіту і вільно володіють німецькою, французькою або англійською мовами.

Учасниками програми можуть бути підприємства та організації будь — якого профілю та форми власності, які направляють для перепідготовки і стажування своїх найбільш перспективних спеціалістів, приватні підприємці.

Головним управлінням економіки оголошується черговий набір претендентів на перепідготовку у Східноукраїнському національному університеті ім.. Володимира Даля. Навчання проводитиметься за рахунок власних коштів спеціалістів або коштів підприємств, які їх направляють. Вартість навчання складає 5,5 тис.грн.

Вимоги до фахівців: вік — від 25 до 40 років, наявність повної вищої освіти, стаж роботи на управлінських посадах — більше року.

Перелік документів: заява спеціаліста до Регіональної робочої групи (за довільною формою); анкета спеціаліста щодо участі у Програмі «Українська ініціатива» (форма 1); інформація про підприємство, що направляє спеціаліста до участі у Програмі «Українська ініціатива» (форма 2); рекомендація керівника підприємства до участі спеціаліста у Програмі «Українська ініціатива» (форма 3); завірені копії: диплому про повну вищу освіту; дипломів, сертифікатів, свідоцтв про підвищення професійної кваліфікації спеціаліста; трудової книжки; громадянського паспорту (сторінки 1 (з фото), 2,10,11; документів щодо змін прізвища спеціаліста (за необхідністю); дві фотокартки.

Форми та більш повну інформацію про Програму можна отримати на веб-сайті: www.ukrini.org.ua.

Відповідну інформацію розміщено на сайті Головного управління економіки облдержадміністрації (http://economy.loga.gov.ua) у розділі «підприємництво» (Програма перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва).

Прийом документів на паперових (та електронних носіях — форми 1,2,3) на перепідготовку здійснюється секретарем Регіональної робочої групи за адресою: м.Луганськ, пл. Героїв Великої Вітчизняної війни, буд.3-а, Головне управління економіки облдержадміністрації, кім. 521 або 526, тел.: (0642)53-01-96, 58-55-23.

Термін прийому документів — до 25.10.2011р.