Пілотний проект "Шлюб за добу" у Станиці Луганській

Відтепер укласти шлюб протягом доби можна у Станиці Луганській

З метою створення сприятливих умов для отримання фізичними особами адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, спрямованих на забезпечення реалізації гарантованого державою права на шлюб, зокрема, для учасників антитерористичної операції та внутрішньо переміщених осіб Урядом прийнято розпорядження, яким розширено перелік населених пунктів, які можуть надавати послугу в рамках пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу у скорочені строки за обраним заявниками місцем, запровадженого розпорядженням Кабінету Міністрів України № 502 від 13 липня 2016 року «Про запровадження реалізації пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу».

Так, на території Луганської області з 08 квітня 2017 року пілотний проект запрацював в смт. Станиця Луганська Луганської області, що дає змогу максимально наблизити відповідну популярну адміністративну послугу до населення, створивши при цьому максимально зручні умови для отримання її фізичними особами з метою реалізації гарантованого державою права на шлюб.

Першим містом Луганської області, де пілотний проект успішно реалізується з 29 липня 2016 року є м. Сєвєродонецьк.

Послуга з організації проведення державної реєстрації шлюбу за обраним заявниками місцем у визначені ними строки надається суб’єктом господарювання — юридичною особою публічного права — КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКЕ РАЙОННЕ БЮРО ТЕХНІЧНОЇ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ», яке знаходиться за адресою: Луганська обл., Станично-Луганський район, смт. Станиця Луганська, вул. Москва-Донбас, буд. 34.

Отримати актуальну інформацію щодо проекту можливо за телефонами: 066-300-61-68; 050-570-10-32; 050-697-06-08.

Додатково повідомляємо, що відділом уповноваженим на державну реєстрацію шлюбу у рамках пілотного проекту є Станично-Луганський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Луганській області (93600, Луганська область, смт Станиця Луганська, вул. Центральна, 31, тел. (06472) 2-19-45; Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ).

Відділ розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в Луганській області