ХVI Міжнародна туристична виставка-ярмарок "Тур'євроцентр - Закарпаття 2017"

Луганська обласна державна адміністрація інформує, що у місті Ужгород 19-27 вересня 2017 року проводиться Міжнародний туристичний тиждень у Закарпатті.

Офіційними організаторами даного заходу є: Закарпатська обласна державна адміністрація, Закарпатська обласна рада, Ужгородська міська рада.

У рамках зазначеного заходу відбудеться:

Міжнародна науково-практична конференція на тему: «Три „Т“ для Закарпаття: туризм, технології, транспорт» у мистецькому центрі «Галерея Ілько» (19 вересня 2017 року);

XVI Міжнародна туристична виставка-ярмарок " Тур’євроцентр — Закарпаття 2017″ у приміщенні та на прилеглій території Ужгородського культурно-історичного центру «Совине гніздо» (22-23 вересня 2017).

Під час Міжнародного туристичного тижня у Закарпатті передбачається обговорення перспективного розвитку туристичної галузі області та Карпатського Єврорегіону, запровадження інвестиційних та інноваційних проектів у туристичній сфері, а також презентація туристичного продукту областей України та іноземних країн.

З більш детальною інформацією про захід можна ознайомитись за посиланням на офіційному туристичному сайті " Вітаємо на Закарпатті" (www.transcarpathiatour.com.ua)

Контактна інформація за електронною адресою: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ; Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ; факс (03122) 61-44-11; тел.(0312) 65-90-31, 65-90-32.